Përmbytje në veri të Gjermanisë

Shira të forta kanë shkaktuar sot përmbytje në disa pjesë të Gjermanisë veriore për çka disa nga banorët iu është dashur që të evakuohen, ndërsa disa nga ta kanë vendosur thasë me rërë para shtëpive të tyre.

Qendra e qytetit Goslar, në rajonin malor Harz në perëndim të Berlinit, është mbyllur ndërsa hoteli dhe qendra për të moshuar është evakuuar pasi që është përmbytur sheshi qendror, raporton Asociated Press.