Peshkaqeni 5 m i gjatë kapet përballë ujërave të Ksamilit

Një peshkaqen është kapur pasditen e sotme në ujërat përballë Ksamilit.
Peshkaqeni i gjatë 5 metra, dhe me peshe rreth 500 kg është kapur nga anija “Mario 1”.
“Ishte shumë e vështirë tërheqja e peshkaqenit” na tha peshkatari Servet Hënaj.