Phatooni, artisti i parodive nga Tetova çon parodinë në një nivel tjetër.

Phatooni, artisti i cili me parodinë e këngës BonBon nga Era Istrefi bëri bum të madh nëpër

Shqiptari, këtë rradhë është duke ardhur me projektin e ri i cili është një parodi e këngës Dashni nga Majki. transmeton Antpress.mk

Ne ishim pjesmarrës në disa prapaskena ku ekipi po punonte duke xhiruar dhe vërejtëm që po bëhet punë mjaft profesionale sa që përflitet në publik se artisti Phatooni po çon parodinë në artin shqiptar në një nivel më të avancuar.

Lajme të tjera rreth këtij projekti do të publikojmë në ditët në vijim dhe do të ju informojmë për të rejat.ANTPRESS.MK