Pinguinët do te vijne ne Kopshtin Zoologjik ne Shkup

Per here te pare nga egzistimi i kopshtit zoologjik ne Shkup do te kete banore te rinj dhe ate Pinguinet.Per momentin eshte duke u ndertuar vendbanimi i tyre.

Organet kompentete thon se deri me tani nuk ka asnje pengese per realizimin e ketij projekti, dhe se jane duke punuar qe te sigurojne çdo gje qe kane nevoje pinguinet. Pinguinet kane nevoje per pasterti te perhershme per, uj te ftohte, pishine te madhe, rere, dhe shkembij.

Ne pranvere do te sillen ne kopshtin zoologjik ne Shkup pingiunet nga Viena

Zedhenesi i kopshtit zoologjik thote se sapo te jete perfunduar vendbanimi i pinguineve ne pranvere, do te sillen pinguinet, dhe se ende nuk dihet sakte se sa do te jete numri i tyre./antpress