Pjesmaresit ne X Factor ngushllime për vdekjen tragjike te Ergi Dini.Ja çka shkruan Leotrimi

img_2462Pjesemaresi tetovare ne X factor AlbaniaLeotrim Zejnullahu shkruan  ne faqen e tij ne Facebook:Ja kshu sic e shifni ne foto ashtu edhe kemi ndejt lidhur kok e kemb per 6 muaj ne x factor , miq me te mir ishim, shpeshher edhe habiteshin sepse ishim shum natyra te kunderta.Jan te panumerta castet e bukura qe i kemi kaluar bashk , i shokuar pa mass ende nuk mund ta besoj, ???? InshAllah te jet nje nga banoret e xhennetit . Paqja dhe meshira e Allahut qofte mbi te