PLAÇKITET NJË FËMIJË 10 VJEÇAR NË SHKUP

Një fëmijë dhjetëvjeçar është sulmuar dhe grabitur mbrëmë në rr. “Divizioni i 50-të” në Shkup. Siç kumtoi MPB-ja, A.P. (44) nga Shkupi në Stacionin policor Qendër ka denoncuar se dje pasdite rreth orës 17 në rr. “Divizioni i 50-të”, një person tani për tani i panjohur e ka sulmuar djalin e tij 10-vjeçar dhe ia ka marrë çantën e tij sportive, ku ka pasur celular dhe çelës nga banesa. Siç informoi MPB-ja, po ndërmerren masa për gjetjen e autorit.