Plaçkitet posta ne Shkup Veri

Një person i maskuar dhe i armatosur ka plaçkitur postën Shkup Veri këtë mëngjes. Ngjarrja ka ndodhur rreth orës 10.45. Personi i maskuar u ka kërkuar të gjitha paratë të punësuarve duke iu është drejtuar me armë zjarri. Menjëherë pas plaçkitjes të punësuarit rastin e kanë paraqitur në polici. Për momentin policia është në vendngjarje dhe po kryen hetime.