‘Plas’ në Vlorë, femrat plazh nudo në mes të ditës (FOTO)

Teksa sezoni veror s’ka filluar ende në vendin tonë, temperaturat e larta kanë sjellë edhe shfaqjet e para në det.
Dhe kur themi shfaqje e kemi fjalën për të tilla foto, ku pushuesit nuk i kanë kursyer zhveshjet. Në Vlorë mesa duket vera ka ardhur më herët se në qytetet e tjera. Ndonëse Shqipëria nuk ka plazh nudistësh, duke përfituar nga qetësia dhe mungesa e njerëzve të tjerë këto dy vajza kanë vendosur të bëjnë plazh nudo.

Nuk dihet nëse dy vajzat janë shqiptare, apo turiste të huaja që pa komplekse kanë zgjedhur të zhvishen në Gjirin e Dalanit në Zvërnec.

Të bësh plazh nudo në Shqipëri nuk është më tabu, pasi të shpeshta kanë qenë rastet kur turistë të huaj, por edhe vendas kanë zgjedhur Karaburunin, apo plazhe të veçuara për t’u zhveshur.