Plisat gati për lojën Shqipëri-Lihtejnshtajn

Tifozat e plisave kanë mbëritur në Lihtejshtajn për ti dhënë mbështetje ekipit kombëtar. Të gjithë janë në pritje te lojës që do të luhet mes Shqipërisë dhe Lihtejnshtajnit./antpress