Policët maqedonas kontrollojnë aksin Sarandë – Ksamil, shoferët u binden pa bërë zë

Policët maqedonas kontrollojnë aksin rrugor Sarandë – Ksamil duke habitur drejtuesit e makinave, që pa bërë zë i binden urdhrit të tyre për të hapur dhe kontrolluar bagazhet.

Policët shqiptarë janë shprehur të kënaqur nga bashkëpunimi që kanë me kolegët fqinjë për korrektesën e tyre dhe mirësjelljen. “Bashkëpunim i shkëlqyer”, kështu komentohet nga Policia e Shtetit, videoja e mëposhtme.