Policia e Gjevgjelisë gjen pushkë dhe marihuanë në kufi me Greqinë

Në zonën kufitare Maqedoni – Greqi, në afërsi të një kiosku të Free shopeve në Bogorodicë, shërbyesit policor kanë gjetur një çantë, ku ka patur një pushkë M70 AB2 dhe dy karrikator për municion

Pas kontrolleve shtesë përreth kioskut, policia ka gjetur edhe një çantë tjetër, në të cilën ka patur tetë pako me me një peshë prej 400-500 gram, me lloj bari që mendohet se bëhet fjalë për marihuanë.

Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer një ekip i SPB të Gjevgjelisë, kurse materialet e gjetura janë dorëzuar për procedurë të mëtutjeshme.