Policia e Tiranës uron festat e nëntorit me “Shqipëri o nëna ime”

Nën tingujt e këngës “Shqipëri o nëna ime”, policia e Tiranës u uron festat kombëtare qytetarëve të saj përmes një videoklipi të përgatitur enkas për këtë nëntor.

Përmes klipit përcillen dhe mesazhe përmes uniformave blu të tilla si: ‘Dita e krenarisë shqiptare” “Fluturo shqipe”/oranews