Pornostaret kallxojnë gabimet që bajnë mashkujt në seks (video)

Lexoni se çka thojnë yjet e pornografisë, cilat janë gabimet ma të shpeshta në seks, kanë me ju ndihmue që me u ba sa ma të mirë!

Egziston dallimi midis seksit në realitet dhe atij që shfaqet në filma për të rritun, mirëpo asht e vërtetë që shumica i kqyrin.

Yjet e pornografisë këtë herë kanë zbulue cilat janë ato gabime të cilat, simbas mendimit të tyne, ma së shpeshti i bajnë mashkujt në seks.

Njana ndër to thotë që mashkujt gabojmë kur e harrojnë paralojën.

“Vetëm turren në sulm, nuk kanë kurrfarë teknike”, shprehet njana, ndërsa tjetra shton që disa mashkuj angazhohen së tepërmi që me impresionue partneren.

“Nuk asht poenta në shpejtësinë dhe madhësinë e penisit, por në atë që me u lidhë me mendje me partneren”.