Pornostarja e pëson shumë keq, shikoni si e kafshon peshkaqeni gjatë një…

Një pornostare mbeti me 20 qepje në këmbë, pasi një peshkaqen e kafshoi atë përderisa ajo ishte duke filmuar një promo për një kompani.Molly Cavalli ishte në humor të mirë kur u zhyt në ujë në një kafaz mbrojtës – duke bërë madje edhe kërcim për kamerat.Por, humori i saj shumë shpejt u zëvendësua me një britmë dhe të qara, kur një peshkaqen e kafshoi atë në këmbë.

Pak sekonda pasi ajo hyn në ujë, Molly dëgjohet duke bërtitur dhe shihet duke e mbajtur këmbën e saj – përderisa peshkaqeni e sulmoi atë.Duke dalë nga uji, asaj i shihet gjaku duke i rrjedhë nga këmba – duke lënë njolla gjaku në ujë.