Prani e madhe e forcave speciale në shkollën fillore ‘Liria’ të Tetovës (Foto)

Ashtu siç u njoftua më herët nga burime të Telegrafit Maqedoni, në disa vendvotime, si në shkollën fillore ‘Naim Frashëri’ në Tetovë është kapur një qytetar duke e fotografuar votën, poashtu nga burime të njëjta njoftohet se në shkollën fillore ‘Liria’ ka prani të forcave speciale.

Policia ka ndërmarrë masa për ta sqaruar këto raste si dhe njoftohet prani e madhe e forcave policore për shkak të tensioneve në këto vendvotime. /Telegrafi/

policia-liria