Prej sot reshje te medha bore

Të reshurat e dëborës sqarojnë më së miri se si do të jetë moti sot në vend. Pra, do të kemi mot me të reshura të dëborës, posaçërisht në pjesën jugore dhe perëndimore të vendi

Do të fryjë erë e lehtë, kurse në pjesën perëndimore edhe erë e lehtë e herë pas hershme lindore. Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga -9 deri më -1°C, kurse ajo ditore do të lëvizë nga -6 e deri më 3°C.