Premier – XHAN Nga Verim Zendeli Foto-Video

Stina e verës nga të gjithë artistët njihet si stina e hiteve.
Të gjithë këngëtaret përpiqen që punen shumë mujore ta finalizojn me sukses pikerisht për këtë stinë.
Një nderë këngëtaret e ri po shumë të suksesëshëm shqipëtar është edhe Verim Zendeli.
Këngëtari në fjalë projektin e fundit muzikor e ka titulluar Xhan ,
Verim Zendeli menjëher pars lansimit të projektit në Youtube është vërshuar nga klikimet.
Zëri i ngrohet i këngetarit dhe melodia ritmike që përciell kënga ka bërë që kjo këngë të cilsohet si kënga më e mirë e Verimit ndër vite.