I preu kokën nënës së tij, shikoni dënimin që i dhanë vendasit

Ky i ri i kishte prerë kokën nënës së tij shkaku i parave, por dënimit nuk e mori nga shteti por nga vendasit e tij të cilët e vranë atë duke e gjuajtur me gurë.

Kjo ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në Afrikë, dhe në sy të policisë.