Prezantueses së motit i del gjoksi teksa kërcen në emision

Kjo prezantuese rumune moti nuk është fare e kujdesshme kur kërcen ‘live’ në emision. Lëvizjet e kërcimit bëjnë që gjoksi i saj të ekspozohet jashtë veshjes.

Kërcimi entuziast dhe veshja demaskuese kanë bërë që Daniela Crudu të bëhet një vajzë popullore moti dhe ajo ka qindra e mijëra ndejkës në rrejtet sociale.

Por bukuroshja ka zbuluar më shumë sec duhet gjatë performancës së saj.

38CD94E300000578-3807356-image-a-1_1474879353316Screenshot_238CD94F300000578-3807356-image-a-11_147487943974138CD955700000578-3807356-image-a-12_147487945720338CD954E00000578-3807356-image-a-15_1474879613495