Prezantuesja tregon gjithçka, e tradhton … tavolina prej xhami! (VIDEO)

Spikerja italiane është duke dhënë lajmet në një edicion flash. Kur papritur ajo shihet e ulur dhe me këmbët e hapura duke ekspozuar për publikun të brendshmet.

Costanza Calabrese u shfaq ashtu pasi ajo harroi që ishte e ulur në një tavolinë xhami. Nga kjo skene asaj i dolën të gjitha perpara publikut.
Sa i përket të folurës së saj dhe prezantimit ishte e përkryer, por e gjithë vëmendja e medias dhe publikut tani është përqendruar tek “këmbët e saj të hapura”.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/12/23/2410683032914867229/64…