Prifti bekon protestat anti-shqiptare në Shkup (VIDEO)

Prifti bekon protestat anti-shqiptare në Shkup (VIDEO)

“Shpëtoi Zot njerëzit e tu dhe bekoje trashëgiminë tonë. Besoj popullit tonë ortodoks, mposhte armikun. Dhe ruaje kryqin tënd jetëbërës. Amin”, me këto fjalë i është drejtuar një prift ortodoks masës që po protestonte sonte nën organizimin e shoqatës “Tvrdokorni” në Shkup.

Përfaqësuesit e kësaj shoqate, kanë paralajmëruar se do të vazhdojnë protestën, deri sa të shfuqizohet “Platforma Shqiptare”. /albeu.com/