Princ Leka gjate muajit te mjaltit takim edhe me aristokracine Spanjolle

Princ Leka dhe princesha Elia Zaharia gjate qendrimit t e tyre ne muajin e mjaltit ne Pallma de Mallorca kane shfytezuar edhe per takime te ndryshme me aristokracine spanjolle si dhe promovimin e vendit Shqiptar. Ne faqen e tij ne facebook ai eshte shprehur:

Gjate vizites sone ne Palma de Mallorca kemi patur mundesi te zhvillojme takime shume interesante duke promovuar vendin tone dhe mundesite qe ofron ne turizem.

During our visit to Palma de Mallorca we had the opportunity to promote Albanian tourism and the opportunities that Albania has to offer. Our meetings ranged from old Mallorcan aristocratic families, regional government and the tourism industry.

What an incredible island and a wonderful people. Truly loving every moment.