Princ Leka ka vetëm dy fjalë për Elian e tij

Princ Leka dhe Elia Zaharia u martuan vetëm pak muaj më parë. Ata lidhën kurorë në ditëlindjen e Mbretit Zog, më 8 Tetor. Tashmë ka ardhur dedikimi i parë i Princit për partneren, si të martuar.

Në një foto të duarve të tyre ai ka shkruar vetëm dy fjalë, për të përmbledhur gjithçka: “Dashuria e vërtetë. True Love”. Ka qenë më pas kunata e Elias, partnerja e Amosit, ajo që ka komentuar, duke shprehur simpatinë e saj për këtë dedikim.

Ky është postimi i Princit për bashkëshorten e tij tashmë:

2017-01-23 12_52_10-Prince Leka (@princleka) • Instagram photos and videos