Princesha e Danimarkës dhe Dukesha e Kembrixhit, “shoqe të ngushta”

Janë bërë krahasime pafund midis princeshës së Danimarkës dhe konteshës së Kembrixhit gjatë këtyre viteve të fundit.

Megjithatë 44 vjeçarja Mary dhe 34 vjeçarja Kate këto kohë janë fotografuar shumë herë në prani të njëra-tjetrës.

Dyshja mbretërore, bashkëshortët e të cilave do të marrin fronin në të njëjtën kohë, mendohet të jenë bërë shoqe të ngushta me njëra- tjetrën.

Sipas raportimeve të revistës  “New Idea” në takimin e fundit të tyre, ku edhe janë fotografuar së bashku, përveç të tjerave ato janë zotuar se do të mbështesin njëra tjetrën gjatë ndryshimeve të froneve mbretërore.

“Ato janë të dyja gra mbretërore moderne dhe është mëse e natyrshme që ato të mbështesin njëra tjetrën” është shprehur një burim për revistën.

3b8038a300000578-4046368-image-a-11_14821023235483b8038ca00000578-4046368-image-a-10_14821023169213b8038b000000578-4046368-preparation_according_to_new_idea_both_kate_and_mary_have_spoken-a-1_14821041420293b80398f00000578-4046368-royal_pals_despite_thousands_pitting_the_two_against_each_other_-a-2_1482104142127