Probleme me stomakun? Shmangni këto ushqime

Nuk janë të paktë njerëzit që vuajnë nga stomaku.
Disa ushqime janë përgjegjës për fryrje dhe dhimbje e tij.
Janë përgjithësisht përbërësit më të pasur në proteina dhe yndyrë, shumë të shëndetshëm, por që na “lodhin” duke i tretur.
Ushqimet që konsiderohen si “më të rënda”, sidomos në darkë, me përdorimin e të cilave duhet të tregoni kujdes janë keto:
Hudhra dhe qepa
Ton në vaj
Qumështi
Çokollatë me qumësht
Djathrat
Bishtajoret
Mishrat e kuq
Të skuqurat
Turshi dhe lakër