Profesoresha kërkon të ndal një rrahje mes studenteve, por përfundon e shtrirë për tokë (Foto+Video)

Pamje tronditëse shihen në një shkollë të Pensilvanisë të Shteteve të Bashkuata të Amerikës

Një grup prej katër studenteve filluan të përleshen nëpër koridorin e kësaj shkolle.

Dhe aty gjendet një mësuese e cila ndërhyne që kjo përleshje të ndalet, por këto vajza as nuk duan të dijnë për këtë punë dhe njëra ndëro to e godet profesoreshën pa dashje, duke tentuar që të godet një tjetër vajzë.

Pas kësaj profesoresha shtrihet për tokë. Më pas këto studente u arrestuan. Profesoresha nuk dukej se kishte marrë lëndime shumë të rënda.

blob:http://players.brightcove.net/9667a261-4006-443d-82a4-6395c6b29a93