“Progarmi 200” debat me Ermira Mehmeti dhe Rizvan Sylejmani

Çfarë duhet pritur nga takimet e Komisionerit për zgjerim të BE Johanes Han me krerët politik? A do të ndikojë ai në krijimin sa më parë të qeverisë? Apo komuniteti ndërkombëtar ka humbur forcën e ndikimit në Maqedoni?
Debatojnë, Ermira Mehmeti, eksperte e marrëdhënieve ndërkombëtare dhe Rizvan Sulejmani, Profesor universitar, të dy pjesë e negociatave delikate në të kaluarën.
#Programi200
#AlsatM, E mërkurë, 22.30.
#NazimRashidi