Programi 200: Çfarë zgjedhjesh do të kemi, nëse do të kemi?/video

 

Programi 200: Çfarë zgjedhjesh do të kemi, nëse do të kemi? – YouTube

Pas shpërbërjes së parlamentit çfarë zgjedhjesh do të kemi, nëse do të kemi?
A po rikthehen çështjet etnike në sipërfaqe apo debati do të dominohet rreth korrupsionit dhe keq-qeverisjes? A do shohim bashkëpunimin e pamundur më parë BDI – PDSH? Pse opozita jashtëparlamentare nuk bashkohet dot? Mes çfarë ofertash do të zgjedhin njerzit?
Në të gjitha rastet mbete dilema e madhe se a është klasa politike e pjekur të përballet me sfidën mbase më të rëndë të Maqedonisë deri më tani, sa i përket shtetit dhe ndërtimit të tij?
Për gjithë këto flasin: Katerina Bllazhevska, Opinioniste, Lirim Dullovi, Opinionist, Gazetar, Botues i Gazetës “Koha”, Xhelal Neziri, Opinionit, Gazetar.