Programi “200” sjell shpjegimet ligjore se cili mund të jete fati i Prokurorisë Speciale.Sonte ne ALSATM

Pas zgjedhjeve të 11 dhjetorit, ku nuk do të ketë një shumicë të kualifikuar, Programi “200” sjell shpjegimet ligjore se cili mund të jete fati i Prokurorisë Speciale, njëkohësisht cilat janë afat kushtetuese për krijimin e qeverisë së re, roli i “badenterit” por dhe a mund të ndodhë të kemi situatë pa qeveri të re? Gjithçka për lojat e mundëshme ligjore flasin Besa Arifi, Profesore universitare dhe Bajram Polozhani, Ish Gjykatës në Gjykatën Kushtetuese.
#Programi200
#AlsatM E martë, 22.30.
#NazimRashidi

Programi 200: Të gjitha lojat ligjore pas zgjedhjeve!

Pas zgjedhjeve të 11 dhjetorit, ku nuk do të ketë një shumicë të kualifikuar, Programi “200” sjell shpjegimet ligjire se cili mund të jete fati i Prokurorisë Speciale, njëkohësisht cilat janë afat kushtetuese për krijimin e qeverisë së re, roli i "badenterit" por dhe a mund të ndodhë të kemi situatë pa qeveri të re? Gjithçka për lojat e mundëshme ligjore flasin Besa Arifi, Profesore universitare dhe Bajram Polozhani, Ish Gjykatës në Gjykatën Kushtetuese.#Programi200#AlsatM E martë, 22.30.#NazimRashidi

Posted by Nazim Rashidi – Programi 200 on Tuesday, December 20, 2016