Programi200 me dy intervista ekskluzive ju sjell reagimin e shtetit shqiptar për platformën e partive politike shqiptare në Maqedoni.

#Programi200 me dy intervista ekskluzive ju sjell reagimin e shtetit shqiptar për platformën e partive politike shqiptare në Maqedoni.
Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati dhe Presidenti Bujar Nishani japin vizionin e Shqipërisë për raportet me Maqedoninë dhe rajonin
#AlsatM, E mërkurë 22.30.
#NazimRashidi