Pronari Lazim Destani në kërkim të përgjegjësisë pë rezultatet e Shkëndisë?!

 

Klubi futbolistik Shkëndija si duket po kalon disa momente të vështira, pas humbjes së Kupës së Maqedonisë si dhe humbjen e mundësisë për tu bërë lider në Kreun e tabelës.

Ky rezulltat si duket ka zemëruar edhe tifozët, të cilët janë zhgënjyer nga Ekipi i tyre i zemrës. Këto rrezulltate pa dyshim që kanë irituar edhe sponsorin Ekolog dhe pronarin e sajë të cilët kanë dhë maksimumin në mbështetjen finansiare pë Shkëndinë.

Sic duket pronari i saj dhe kompania Ecolog sot pasdite pritet të bëjë një vizitë të papritur në Kryesinë e Shkëndisë duke kërkuar llogari dhe përgjegjësi nga Kryesia , stafi teknik dhe të gjitha nivelet tjera Nga burrimet e portalit tonë mësojmë se kompania Ecolog dhe pronari i saj po shqyrton mundësinë të tërhiqet ngase e ka nuhatur paknaqësinë e tifozëve të cilet me te drejtë kërkojnë përgjegjësi dhe ndryshime rrënjësore.