Pronat e Abdurahman Pashës (Kalaja e Tetovës) janë tjetërsuar!

Pronat e Abdurahman Pashës (Kalaja e Tetovës) janë tjetërsuar!

Pronar i i ri i kësaj vlere kulturore-historike, me vlerë për shqiptarët, është Kisha Sveti Atanasija, e cila gjithësej ka marrë në pronësi të saj 46.802 m2.

Kështu fillon uzurpimi i tokave shqiptare.Fillon me shpronësim, vazhdon me ndërtim të disa objekteve më të vogla dhe përfundon me ndërtimin e një Manastiri gjigand !Kjo u tha ne pres konference nga Aleanca per shqiptaret.