Prostitutat në Bangladesh, mes urisë, pisllëkut dhe… horrorit!

Bangladeshi është një prej vendeve të pakta myslimane në botë ku prostitucioni lejohet me ligj.

Shtëpia publike e Kandaparas në distriktin e Tangailit është më e vjetra dhe e dyta për nga madhësia në vend dhe ekziston që rreth 200 vjet, shkruan “Washington Post”.

Ajo ishte shkatërruar më 2014, por është rindërtuar përsëri, me ndihmën e organizatave lokale joqeveritare.

Shumë femra bangladeshase janë lindur aty, janë rritur aty dhe nuk kanë ditur ku të shkojnë, kur shtëpia publike është zhdukur përkohësisht.

Por ajo që përjetojnë gratë të cilat jetojnë me prostitucion në Bangladesh është vërtet një ‘horror’.

Shikoni fotot…

The Longings of the Others
The Longings of the Others