Protestë para Qeverisë:Nikolla Gruevski në burg!

Qindra qytetarë sot u mblodhën para Qeverisë për të festuar siç thanë rënien e Nikolla Gruevskit.                Protestuesit janë pjesë e “Revolucionit të Larmë” që vitin e kaluar protestonin në përkrahje të Prokurorisë Speciale.    Ata gjatë protestës kënduan këngë “Nikolla nuk ke si ti ikësh Shutkës”, “Nikolla në burg”, etj dhe thirrje të tjera.  Protestuesit theksuan se spontanisht ishin grumbulluar përmes rrjeteve sociale. (Novatv)