Protestë tek pikëpagesa rrugore Tetovë-Gostivar (Foto)

Banorët e fshatit Sedllarcë e epërme para disa minutave kanë filluar protestën tek pikëpagesa rrugore në mes Gostivarit dhe Tetovës.

Sipas të pranishmëve, protesta është realizuar për punën e pikëpagesës dhe inkasimin e banorëve që jetojnë në këto rajone.