Pse e shtyu dasmën Big Mama?

Big Mama ka pasur që të martohet së shpejtiKëngëtarja dhe prezantuesja Besjana Kasami, e cila në opinion njihet si Big Mama, pritet që së shpejti ti jep fund beqarisë.Por, ajo e ka shtyrë dasmën për shkaqe ende të panjohura.Burime të Gazetës Express kishin thënë se ajo pritet të martohet së shpejti.E martesën ja ka përmendur sonte gjatë ndarjes se çmimeve Zhurma Show edhe Labinot Gashi – Labi.Por, Bigu e ka marrë me humor derisa ajo ka folur edhe për një fejesë prapë me humor gjatë dhënies se një çmimi për Ardian Bujupin.