Pse femrat pëlqejnë djemtë që nuk jetojnë me prindërit? 3 faktet interesante!

Mesa duket femrat kanë edhe një preferencë tjetër ndaj meshkujve.

Femrat preferojnë më shumë meshkujt që jetojnë vetëm në krahasim me ata që ende jetojnë me familjen.

Janë listuar 3 arsye:

1. Tregon përgjegjshmëri
Kjo nuk do të thotë se meshkujt që jetojnë me prindërit nuk janë të tillë, por në sytë e një femre, nëse një mashkull është mbi 18-vjeç dhe ende jeton me prindërit, tregon se nuk është gati të marrë më shumë përgjegjshmëri. Femra, kërkon dikë që të mbështetet dhe nëse jeton vetëm një mashkull i ngjall më shumë simpati.

2. Familja nuk ndikon shumë në vendimet e tij
Edhe pse familja është gjëja më e shtrenjtë për të gjithë, sërish një mashkull që jeton me prindërit do ketë ndikimin e tyre në vendimet që merr në jetë. Sipas intv.al një femër do mendojë se ky mashkull që jeton vetëm, edhe vendimet i merr pa u ndikuar nga prindërit. Në një çift ka shumë rëndësi që gjërat t’i zgjidhin mes tyre, pa u futur dikush në mes.

3. Siguri ekonomike
Nëse një mashkull jeton vetëm, pra jo me familjen kjo gjë tregon se ka mundësi për të përballuar jetesën edhe në çift. Në ditët e sotme sidomos, kjo pjesë ka shumë rëndësi, pasi shmang konfliktet në çift. Nëse është i aftë të përballojë jetesën vetëm, por edhe me ju kjo tregon se nuk varet ekonomikisht nga familja.