Pse u diskriminuan mbreme Shqiptaret. A mos ndoshta ne stadion kishte me pak se 20% tifoz shqiptar.

Mbreme ne ndeshjen e Uefa Super Cup, ne fillim kishte nje pjese e shkurter artistike ku u shfaqen disa valltar dhe muzike maqedonase, si dhe u valviten flamuj Maqedonas.

Edhe pse Uefa kishte paralajmeruar qe mos te kete asnje element te kombesive tjere perveq flamujve te ekipeve pjesmarrese ne ndeshje.

Por nga disa organizote u mundesua kjo qe ne kete spektakel sporti te kete flamuj, muzik(lodrat nese i keni ndegjuar kishin element tipik shqiptar) , dhe valle maqedonase por jo Shqiptare., shkruan Anpress.

Nga kjo parashtrohet pyetja, Pse u diskriminuan shqiptaret edhe kesaj radhe, apo mos ndoshta ne stadion kishte me pak se 20% tifoz shqiptar. Sigurisht se kjo eshte vetemm nje ironi e radhes sepse dihet se mbreme stadioni ne Shkup ishte perplot i mbushur me shqiptare, por kjo nuk do te ishte arsyeja. Arsyeja e vetme eshte se ne Maqedoni ka  Shqiptare dhe ate me shume se 20%/Antpress