PSP-ja përgjigjet sonte për funksionarët e rinj të qeverisë

 

Prokuroria Publike Speciale pritet t’i dorëzojë përgjigjen mandatarit të qeverisë së re Zoran Zaevit për përbërjen e qeverisë së re nëse dikush prej tyre është i ndaluar ose ndaj të cilit janë ngritur padi penale.

Nga PSP-ja thonë për “TV21” se nuk janë duke hetuar dhe se nuk kenë ngritur padi penale ndaj ndonjërit prej kandidatëve të propozuar për ministra