Publikohen foto nudo të ministrit të kultures se Maqedonise

Reagime të ashpra dhe kërkesa për dorëheqje ndaj ministrit të Kulturës, Robert Allagjozovski, ka shkaktuar fotografia e cila mbrëmë ishte e publikuar nga ministri Allagjozovski, ku ishte tërësisht nudo.

Qytetarët fuqishëm kanë reaguar në rrjetet sociale, duke kërkuar dorëheqjen e menjëhershme të ministrit.

Ata në rrjetet sociale e quajtë të turpshëm këtë akt duke thirur dorëheqjen e ministrit, shkruan portali KURIR.