Qendra sportive në Tetovë nga njëra anë rregullohet nga pjesa tjetër shkatërrohet

img_2244 img_2245 img_2247


Qendra sportive ne Tetove ne njeren pjese te saje ka filluar te ndertohet kendi per lojra per femije, dhe gjithashtu aty ndodhet edhe nje stadium fudbolli, por ajo qfare eshte me breng lense eshte fakti se aty tash me kane filluar te futen me vetura shume qytetare dhe sot u verejten nje numer i madh i mbeturinave. Kjo dukuri vetem demtom ambientin tone qe kemi. Ketu nuk eshte faji as i komunes e as qeverise por faktori kryesor per demtimin e qendres sportive eshte vet njeriu. Kerkohet nga qytetaret te jene me te kujdesshem dhe me te vetedijshem per mbrojtjen dhe rruajtjen e ambientit./antpress