Qeni me madhësi sa njeriu (VIDEO)

Ky qenë edhe i racës “Pit bull”, njihet si qeni më besnik dhe rojtar shume i mirë i njeriut. Por përmasat e këtyre dy qenve janë jashtëzakonisht të mëdha të pa para ndonjëherë.

Gjatë ditës ata hanë më shume se një njeri, dhe janë tejet të fuqishëm por shumë miqësor më anëtaret e shtepisë.