Qrganizohen qytetarët, mbyllen bastoret sportive në Dobrosht të Tetovës

 

Nismes se aksionit te bashkesise lokale dhe forumit rinor per mbylljen e bastoreve sportive sot ju bashkagjinten shume qytetar , keshilli i tu dy xhamive si dhe imamet e xhamive te fshatit Dobrosht dhe u mbyllen bastoret sportive ne Dobrosht, me shprese qe asnjehere nuk do te hapen te tilla.

Apelojme tek te gjithe dobroshtlinjt qe ne te ardhmen mos ti japin lokalet e veta per veprimtari te demshme.

Me respekt Forumi Rinor Dobrosht.

Kët vit në Tetovë dhe rrethinë llogariten afër 500 bastore dhe casino, ku si pas kësajë llogaritje secili fshat i Tetovës dhe i Gostivarit ka nga dy apo tre bastore.

Komuna e Tetovës nuk i mbyll këto lojra të fatit shkaku se lejet për punë nuk i marin nga komuna por nga shteti, dhe me këto fjalë arsyetohen por harojnë që e kanë dëmtuar qytetarët me këto bastore sepse Tetovarët kanë ardhë në një situatë aq të rëndë, sa që fëmijët e tyre dita ditës ngelin pa bukë.

Qytetarët e Dobroshtit apelojnë që edhe fshatarët tjerë të fshatrave të ndryshme të veprojnë si dobroshtlit dhe ti mbyllin bastoret.