Rajoni po dridhet mbi 20 termet gjatë 12 orëve të fundit

Gjate 12 oreve te fundit ne rajon jane regjistruar mbi 20 termet. Ne Greqi ka pasur 15 dridhje te tokes, në Turqi ka pasur 5 mbi 5 dridhje te tokes dhe nje drudhje e tokes eshte regjistruar ne Shqipëri me intensitet prej 2.5 shkalle/antpress