Reagon BDI per emrat e ministrave ne Qeverine e re

Ky eshte reagimi i Bashkimit Demokratik per Integrim ne lidhje me emrat e ministrave ne qeverine. E re:Mos ju besoni portaleve qe nxjerin emra ne lidhje me ekzekutivin e ardhshem nga rradhet e BDI-se ,kush do te jete vendos Ali Ahmeti dhe me transparencen me te madhe si cdo here do njoftohet opinioni kur do kete dicka konkrete.
Portalet jane ata te njejtit qe shpifnin ne kohen e negociatave per qeveri e re mos ju besoni./Antpress