Reagon Ministria e Mbrojtjes në lidhje me blerjen e pijeve alkoolike

Ka reaguar Ministria e Mbrojtjes në lidhje me blerjen e pijeve alkoolike me vlerë 80.000 euro është për nevojat e restoranteve në Ushtri, kampi “Shën Naum” dhe Kodra e Diellit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Kjo blerje është për vitin 2017 dhe nuk është diçka e re, por një vazhdimësi e furnizimit të restoranteve në këto vende.
Në këtë drejtim, ne duhet të përmendim se nga nevojat e delegacioneve, ceremonive dhe si që pjesë e Ministrisë dhe Armatës, shërbeh këto restorante, nuk rrjedhin mjete dhe nuk bëhen dëme të mëdha në buxhetin e Mbrojtjes’, thonë nga kjo Ministri. /Telegrafi/