Reagon Trump: Melania dhe Barron vijnë në Shtëpinë e Bardhë sapo të përfundojë viti shkollor

Presidenti i zgjedhur amerikan, Donald Trump ka deklaruar sot se gruaja e tij dhe djali, Melania dhe Barton, do të shpërngulen në Shtëpinë e Bardhë në Uashngton “posa të përfundojë viti shkollor”.
Trump më 20 janar të vitit 2017 do të inaugurohet si presidenti i 45-të amerikan, shkruan lajmi.net.AP shkruan se viti shkollor në Amerikë përfundon kah fundi i pranverës dhe fillimi i verës.