Realizohet me 25 mijë pllaka, flamuri kuqezi

Një kombi vlerë më të madhe post të tjerash ka flamurin, që është nderi më i madh për qytetarët që e mbrojnë por dhe e shfaqin në mënyra të ndryshme.

Ideja e radhës është ajo e realizimit të flamurit me 25 mijë copa pllakash.

Flamuri shqiptar kuq e zi, është realizuar me copa pllakash, rreth 6 metër katror, ku lexon “Fluturo Shqipe”.Aktualisht ai ndodhet në Durrës, dhe shumë shpejt pritet të prezantohet në Tiranë.