Referendum ne Maqedoni per: Ilirida Bashkim me Shqiperinë

referendumNerrjetet sociale eshte hapur nje faqe ku thuhet se me daten 28 nentor ne Maqedoni do te mbahet rreferendum per bashkimin me Shqiperine ja dhe postimi i faqes Shqiperia etnike: