Referja më seksi në botë (FOTO

 
Kjo në foto quhet Elena Tambini dhe është një arbitre italiane. Ajo gjykon futbollin profesionist nga Seria B e poshtë.

Por njëkohësisht punon edhe si gazetare për Mediaset.Një ndër pasionet e saj është edhe modelingu.Është mjaft aktive në rrjetet sociale nga ku po ju sjellim këto foto.Nuk ka dyshime që mund të cilësohet si arbitrja më seksi në botë.